Vansize - Egyedi méretű cipők 32-35 és 42-46

Üdvözöljük  webáruházunk oldalán!

A Vansize webáruház létrehozásához személyes tapasztalatok, csalódások vezettek. A reménytelennek tűnő vásárlások, keresgélések, a suttogó, már-már szégyenkező hangvételű érdeklődés 42-es női cipő után az üzletekben, mind-mind hozzájárultak cipő áruházunk megszületéséhez. Szeretnénk az extra méretű cipők vásárlását megkönnyíteni, és örömet okozni azoknak, akik eddig a 43-as női cipők vagy 44-es női cipők vásárlását, felkutatását, kompromisszumokkal teli, bosszankodó folyamatnak élték meg. Áruházunk kínálatában 45-ös méretű női cipő is található, figyelembe véve a különleges igényeket átlagostól eltérő cipőméretek területén.

A Vansize nem csak az átlagos méret felett, hanem alatta is szeretné az extra méretű cipők vásárlását megkönnyíteni, színesíteni, szélesíteni a 34-es női cipők, és a 33-as női cipők kínálatát a piacon, elérhető árú, jó minőségű lábbelikkel a kislábú hölgyek részére. Webáruházunk széles méret választéka 32-es női cipőt is tartalmaz.

Célunk, hogy kínálatunk folyamatos bővítésével a nagyméretű női cipők iránti igény minél teljesebb kielégítése megvalósulhasson, és a kisméretű női cipők keresgélései ne a gyerekosztályokon végződjenek.  A Vansize webáruház minden segítséget törekszik megadni ahhoz, hogy az internetes vásárlás idő- és költséghatékony előnyei maradéktalanul érvényesülhessenek a vásárlások során.

Nagy örömünkre 2015 májusában megnyitottuk  a kislábú és nagylábú hölgyek üzletét a Vansize cipőboltot. Üzletünkben  a weboldalon megtalálható aktuális szezonú összes kisméretű női cipő felpróbálható és természetesen a polcokon ott sorakozik a teljes nagyméretű női cipő kínálat is. Az üzletben csak  szezonális lábbelik próbálhatók!!!

Üzletünk címe: 1034 Bp. Zápor u.12/B