Gennia

A több mint 25 éves spanyol Gennia cipőmárka termékei elegánsak és divatosak mindamellett, hogy egytől egyig a minőség és kényelem képviselői. A lábbelik és táskák első osztályú alapanyagokból készülnek, ügyelve a legapróbb részletekre is. A cég vezetői nem sorozatgyártásra törekednek, hanem ügyfeleik igényeinek minél szélesebb kielégítésére. A rugalmasság és alkalmazkodás üzletpolitikájuk egyik alap pillére. Megbízható, jó minőségű termékeik                                                                             eredményeként a cég évről évre fejlődik, bővül.                                                                                                                            Egyedi igények szerint, magas minőségű kisméretű női cipőket  és                                                                                      nagyméretű női cipőket is gyárt.

  Högl

A Högl több mint cipő. Stílus és elegancia, egyedi életérzés. A kényelmet ötvözi a legújabb trendekkel. A  több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező cég  az osztrák cipőipar egyik jeles képviselője . A legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, gondosan válogatott alapanyagokkal a Högl cipő egy nemzetközileg is elismert  lábbeli márka. Sajnos a cég kisméretű női cipőt nem gyárt, bár nemrégiben néhány modellt készítettek 34-es méretben is. Ellenben nagyon igényes és kényelmes nagyméretű női modelljeik vannak minden szezonban. A minőségi és ,szép cipők kedvelői válogathatnak  a Högl 43-as női cipői közül, de forgalmazzunk 44-es női cipőt és 45-ös női cipőt is a márkából.

  Andres Machado

Egyedi méretű cipők spanyol gyártója,forgalmazója. A legújabb trendeket követve elérhető árú lábbeliket kínál átlagostól eltérő méretekben. A legnagyobb kínálattal rendelkezik 32-es női cipők területén, ami igen ritka. Minden kisméretben gyárt női lábbeliket, úgyhogy számos 33-as női cipőt és 34-es női cipőt is forgalmaz. A nagyméretű női cipőt keresők is sikerrel járnak, mert a 42-es női cipő ugyanúgy megtalálható náluk, mint a 43-as női cipő. Minden nagyméretű modelljük elkészül 44-es és 45-ös méretben, úgyhogy a kínálat kiegészül a 44-es női cipőkkel és a 45-ös női cipőkkel is.

 

  Gabor

 

Ha felpróbál egy Gabor cipőt, elfelejti, hogy cipő van a lábán. Illeszkedik a lábhoz és a kényelem legmagasabb fokozatát nyújtja Önnek. Az első osztályú, kiváló minőségű alapanyagokból készülő termékeik feledhetetlen élménnyel gazdagítják viselőjüket. A több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkező egykoron családi vállalkozásként működő német cég, mára világmárkává nőtte ki magát.

 

  Mustang

A Mustang márka elsősorban a fiatalos, sportos viseletet kedvelőket célozza meg. Minden szezonban széles választékkal jelenik meg a cipőpiacon.